Branche
kies een andere regio
Regio Almere
Regio Friesland
Regio Groningen
Regio Groningen
Regio Drenthe
Regio Drenthe
Regio Friesland
Regio Lelystad
Regio Zwolle
Regio Twente
Regio Gelderland
Regio Apeldoorn
Regio Gelderland
Regio Amersfoort
Regio Utrecht
Regio Utrecht
Regio Alkmaar
Regio Amsterdam
Regio Alkmaar
Regio Den Haag
Regio Rotterdam
Regio Rotterdam
Regio Zeeland
Regio Breda
Regio Breda
Regio Eindhoven
Regio Maastricht
Regio Maastricht

Zwembad, jacuzzi en sauna bouw. 

Van Langen Recreatie

Van Langen Recreatie is de specialist in zwembad aanleg, professionele sauna bouw en jacuzzi's. Met ruim 30 jaar ervaring in bovengenoemde specialiteiten, maatwerk oplossingen voor sportscholen, wellness ondernemingen en natuurlijk uw badkamer of tuin.

 

Profiel

De basis van Van Langen Recreatie ligt bij het aanleggen van zwembaden en sauna's. Door de jaren heen is de wellness cultuur in Nederland flink uitgebreid en zo ook het assortiment van Van Langen Recreatie, bijvoorbeeld de jacuzzi is sinds o.a het Big Brother huis niet meer weg te denken uit een luxe sanitair inrichting of tuin. De infrarood- en, stoomcabine zijn andere vernieuwende luxe sanitair producten waar Van Langen Recreatie altijd kwaliteit levert en natuurlijk na de aankoop bij u thuis plaatst.

 

Zwembad Aanleg

Van Langen Recreatie is gespecialiseerd in zwembad aanleg en maatwerk, heeft een ruim aantal reeds gerealiseerde projecten. Naast zwembad aanleg oplossingen biedt Van langen Recreatie de Starline polyester zwembaden, geprezen om de uitstekende kwaliteit, mooie afwerking en kindveiligheid.

.

Jacuzzi

De jacuzzi heeft vele benamingen en zo zijn er mistverstanden ontstaan: Jacuzzi is een merk van Italiaanse makelij, Jacuzzi fabriceert bubbelbaden welke zijn geschikt voor het plaatsen in de buitenlucht. Andere namen welke aan buiten bubbelbaden worden gegeven zijn Hot tub en Spa. De Bubbelbaden welk geschikt zijn voor het plaatsen in de badkamer worden over het algemeen Whirlpool of bubbelbad genoemd. Whirlpool is hiernaast een merknaam.

Sauna's

De oorsprong van de sauna ligt in Finland. De aan de sauna toegeschreven gezonde en soms zelfs helende werking wordt vaak bewezen. Steeds meer Nederlanders genieten van een sauna in huis, tuin of schuur. Van Langen Recreatie herbergt een groot aantal soorten sauna's waaronder de Balken-,Buiten- en Panelensauna en o.a de infrarood cabine's.