Branche
kies een andere regio
Regio Almere
Regio Friesland
Regio Groningen
Regio Groningen
Regio Drenthe
Regio Drenthe
Regio Friesland
Regio Lelystad
Regio Zwolle
Regio Twente
Regio Gelderland
Regio Apeldoorn
Regio Gelderland
Regio Amersfoort
Regio Utrecht
Regio Utrecht
Regio Alkmaar
Regio Amsterdam
Regio Alkmaar
Regio Den Haag
Regio Rotterdam
Regio Rotterdam
Regio Zeeland
Regio Breda
Regio Breda
Regio Eindhoven
Regio Maastricht
Regio Maastricht

Stucadoor

Stucadoors vindt u in de smartgids.
wanneer u een landelijk active stucadoor nodig hebt kunt u terecht bij http://www.stucwerk-sausklaar.nl/

Of u op zoek bent naar een poolse stucadoor of een nederlands stucadoorsbedrijf, het maakt niet uit! Kijk in de Smartgids.

Stucadoor

Toe aan een verbouwing en zoekt u een vakbekwame stucadoor? Zoek dan niet verder want in de Smartgids vindt u de juiste stucadoors bedrijven.

Een stucadoor kan u helpen met diverse verbouwingen / werkzaamheden in en rond uw huis voor alle voorkomende stucadoors en afbouw werkzaamheden. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, restauratie, of modern strak stucwerk.

Stucadoor

Stucadoors in de smartgids

Spachtelputz

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie, dan is spachtelputz precies wat u zoekt.

Spachtelputz is een kuststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 milimeter.

De keuzevrijheid in structuur en kleur zorgt ervoor dat u uw wanden precies 'passend' kunt maken aan de rest van uw interieur.
Een ander pluspunt van spachtelputz is dat het erg duurzaam is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw mooie muurdecoratie beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten. Dit alles maakt spachtelputz een ideale wanddecoratie. Het aanbrengen van spachtelputz is echter arbeidsintensief werk, en het moet vakkundig gebeuren voor een optimaal resultaat. De stucadoor die u vindt in de smartgids kan u hier volledig en uitgebreid over informeren en dit ook voor u realiseren!

Pleisterwerk

Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: sierpleister (Spachtelputz), beschilderen, sauzen, behang, etc. Hierbij is de mate van gladheid naar keuze; ook een zeer gladde afwerking is mogelijk.

Raapwerk

Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Een raapwerklaag is tussen 7 millimeter en 5 centimeter dik. Raapwerk is een bewerking met kalkcement mortel van bijvoorbeeld een douche of keuken, welke later betegeld wordt.