Branche
kies een andere regio
Regio Almere
Regio Friesland
Regio Groningen
Regio Groningen
Regio Drenthe
Regio Drenthe
Regio Friesland
Regio Lelystad
Regio Zwolle
Regio Twente
Regio Gelderland
Regio Apeldoorn
Regio Gelderland
Regio Amersfoort
Regio Utrecht
Regio Utrecht
Regio Alkmaar
Regio Amsterdam
Regio Alkmaar
Regio Den Haag
Regio Rotterdam
Regio Rotterdam
Regio Zeeland
Regio Breda
Regio Breda
Regio Eindhoven
Regio Maastricht
Regio Maastricht

-

Grenen vloeren

Bedrijfsnaam: -
Adres: -
Postcode: -
Plaats: -
Telefoon: -
Fax: -
Mobiel: -
E-mail: -
Website: -
   
Beschrijving:

 

Alles over de (grenen) houten vloer.

Men zegt vaak met een houten vloer haalt u een karaktervolle basis in huis. Dit is natuurlijk niet geheel onwaar. De warmte bewarende en rust uitstrallende eigenschappen van een houten vloeren zijn velen bekend. Nu is er een grote verscheidenheid aan houten vloeren, denk bijvoorbeeld aan eikenhout, jatoba, teak en zelfs het vrij zachte kersen hout word gebruikt in de vorm van een outen vloer. Waarom u kiest voor een grenen houten vloeren leest u hier onder.


 

Grenen vloer

De eigenschappen van een grenen vloer

 

De grenen houten vloeren zijn ruim voorhanden, de grenen vloer is vaak een van de voordeligere houten vloeren. De grenen vloeren zijn redelijk onderhoudsvrij en slijtvast. Hiernaast zijn er meerdere mogelijkheden deze houten vloeren af te werken naar uw smaak.

Een afwerking kiezen.

De afwerking van de (grenen) houten vloer geeft een groot gedeelte van de uiteindelijke uistraling mee, Kiest u voor het afwerken van uw vloer met olie dan komt de tekening van de vloer meer naar voren, ook krijgt de vloer hierdoor een matte en naturelle tint. Het lakken van uw houten vloeren geeft uw hout de kans de natuurlijke uitstraling te behouden en maakt uw vloer meer slijtbestendig en makkelijker schoon te houden. Hiernaast is er ook nog het scandinavische zepen mogelijk. Een zeepbehandeling van uw grenen houten vloer zorgt voor het behouden van de lichte kleur van het hout.

Leggen of laten leggen?

Het leggen van een houtenvloer vereisd kennis van de soort hout welke u gaat leggen, de ondervloer, de omstandigheden, op welke manier deze invloed hebben op het ''werken'' van de houtenvloer en het ''houtenvloer vriendelijk'' maken van uw meubels. Natuurlijk kunt u voldoende informatie inwinnen en zelf de (grenen) vloer leggen, maar voor een gegarandeerd goed eindresultaat bent u bij de specialist altijd aan het goede adres.

Aanbieders grenen vloeren.

U vind de grenen vloeren bij de houten vloeren specialist in uw regio, op deze pagina vind u een aantal geselecteerde aanbieders in uw regio welke ook de grenen vloer in zijn assortiment heeft.