Branche
kies een andere regio
Regio Almere
Regio Friesland
Regio Groningen
Regio Groningen
Regio Drenthe
Regio Drenthe
Regio Friesland
Regio Lelystad
Regio Zwolle
Regio Twente
Regio Gelderland
Regio Apeldoorn
Regio Gelderland
Regio Amersfoort
Regio Utrecht
Regio Utrecht
Regio Alkmaar
Regio Amsterdam
Regio Alkmaar
Regio Den Haag
Regio Rotterdam
Regio Rotterdam
Regio Zeeland
Regio Breda
Regio Breda
Regio Eindhoven
Regio Maastricht
Regio Maastricht

Goedkoop Laminaat

Goedkoop laminaat?

Als u op zoek bent naar (goedkoop) laminaat bent u op deze pagina aan het juiste adres, lees hieronder meer informatie over laminaat of klik meteen door naar een van de voor u geselecteerde aanbieders van (goedkoop) laminaat. Laminaat is bekend als kunstof parketachtige en zeer populaire vloerbedekking. Laminaat bestaat meestal uit 3 of 4 lagen: een kunstof bodemlaag, meestal melamine. Een drager, meestal High Density Fiberboard. Een laag bedrukt papier met de houtachtige structuur en een kunstof top laag, wederom vaak melamine. Deze constructie maakt (goedkope) laminaat vloeren een sterke en voordelige vervanger voor parket. Tegen over parket heeft laminaat ook andere voordelen: laminaat ''werkt'' vrijwel niet uit, dit betekend dat u bij het leggen van laminaat vrijwel geen rekening hoeft te houden met de ondergrond en klimaat van uw wning tijdens het leggen. Hiernaast hoeft laminaat niet gelakt te worden en is er bij (goedkoop) laminaat meestal een click of inschuif systeem verwerkt zodat u geen professional hoeft te zijn om uw laminaat vloer te leggen. Laminaat, een prachtige en duurzame vloerbedekking voor iedereen!

Populaire laminaat soorten

Laminaat is al sinds de jaren 60 zeer populair, er zijn verschillende periode's waarin bepaalde motieven mee worden genomen in het modebeeld. De laatste jaren zijn voorral het visgraatmotief, exotische houtsoorten en ''wasted'' look het meest populair. Natuurlijk heeft u uw eigen smaak en past elke soort laminaat bij een ander interieur. Hiernaast zijn er een aantal merken zeer populair: Balterio, Quickstep, Berry floor en Meister zijn de laastje jaren de meest verkochte laminaat merken.

Laminaat aanbieders

U vind in elke regio laminaat aanbieders, van (goedkoop) laminaat specialisten maar ook bij de plaatstelijke bouwmarkt kunt u meest terecht voor laminaat. Wij selecteerde op deze pagina een aantal top laminaat aanbieders in uw regio.