Branche
kies een andere regio
Regio Almere
Regio Friesland
Regio Groningen
Regio Groningen
Regio Drenthe
Regio Drenthe
Regio Friesland
Regio Lelystad
Regio Zwolle
Regio Twente
Regio Gelderland
Regio Apeldoorn
Regio Gelderland
Regio Amersfoort
Regio Utrecht
Regio Utrecht
Regio Alkmaar
Regio Amsterdam
Regio Alkmaar
Regio Den Haag
Regio Rotterdam
Regio Rotterdam
Regio Zeeland
Regio Breda
Regio Breda
Regio Eindhoven
Regio Maastricht
Regio Maastricht

Gereedschap en bouwmateriaal voor de beste prijs!

  Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap. Wij leveren binnen 24 uur door heel Nederland, België en Duitsland, het gehele assortiment van de grote merken als DEWALT, Haubold, Hitachi, Paslode, Senco, Spit, etc, etc. Door onze ruime ervaring hebben voor elke klus de perfecte tool.

Profiel

Gereedschappelijk is gevestigd in het Twentse Enschede en is actief in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Onze kracht is dat wij de meeste artikelen op voorraad hebben. Zodat wij de gereedschappen de volgende dag al bij de klant kunnen uitleveren. Ons motto is dan ook, besteld voor 18.00 is de volgende werkdag geleverd, op factuur en tegen de beste prijs. Naast de snelle levering hebben wij ook een prima service en garantieafhandeling die niets te wensen overlaat. Het overgrote deel van onze klanten zijn de ZZP’ers, professionele klussers en kleine bouwbedrijven.

 

Professioneel Gereedschap

Door de grote inkoopvolumes van Gereedschappelijk zijn wij altijd in de gelegenheid professioneel gereedschap en de verbruiksmaterialen snel te leveren en tegen de beste prijzen. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van accugereedschap ,Boor –breekhamers, laserapparatuur, tackers, slijpers, zaagmachines, ga zo maar door.

Merken

De merken die wij voeren zijn oa: Collomix, DeWALT, Eibenstock, Flex-Tools, GriSport, Haubold, HaVeP bedrijfskleding, Heller boren, Hitachi Powertools, Holzstar, Leica, MAX bindmachines, Panasonic, Paslode, Powers, Prebena, Profitech, Puma werkschoenen, Senco, Spit, Stanley Bostitch.

Informatie

Voor meer informatie zijn wij 24/7 bereikbaar via info@gereedschappelijk.nl, of elke dag van 08.00 tot 22.00 telefonisch op 053 8508424.