Branche
kies een andere regio
Regio Almere
Regio Friesland
Regio Groningen
Regio Groningen
Regio Drenthe
Regio Drenthe
Regio Friesland
Regio Lelystad
Regio Zwolle
Regio Twente
Regio Gelderland
Regio Apeldoorn
Regio Gelderland
Regio Amersfoort
Regio Utrecht
Regio Utrecht
Regio Alkmaar
Regio Amsterdam
Regio Alkmaar
Regio Den Haag
Regio Rotterdam
Regio Rotterdam
Regio Zeeland
Regio Breda
Regio Breda
Regio Eindhoven
Regio Maastricht
Regio Maastricht

Smart Promotions

Bedrukte Relatiegeschenken

Bedrijfsnaam: Smart Promotions
Adres: Hooftlaan 61
Postcode: 1401 EC
Plaats: Bussum
Telefoon: 035 694 88 06
Fax: 035 698 44 71
Mobiel: 06 214 22 410
E-mail: info@smart-promotions.nl
Website: http://www.smart-promotions.nl/
   
Beschrijving:

Bedrukte relatiegeschenken

Bent u op zoek naar de nieuwste en meest doeltreffende promotie voor uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden u een assortiment van de nieuwste promotie artikelen om u te verzekeren van een succesvolle promotie campagne!

Niet al onze artikelen staan op deze website, wij kunnen alles voor u regelen op het gebied van promotie! Neem contact met ons op indien u een uniek concept en/of product zoekt maar nog niet gevonden heeft.

Bedrukte relatiegeschenken


Relatiegeschenken of promotionele artikelen
Zolang er bedrijven bestaan zijn er relatiegeschenken, vroeger reeds in de vorm van bekers en kleding met logo's van o.a koningshuizen tot de moderne bedrukte pennen, aanstekers en muismatten. Alles wat cadeau word gegeven aan bedrijven / consumenten welke reeds als ''klant'' te boek staan zijn bekend als: relatiegeschenken als geschenk aan een relatie. Promotionele artikelen zijn vaak hebbedingen en kleine gebruiks voorwerpen welke veel van eigenaar wisselen om zo het op het voorwerp gepromote bedrijf in de picture te zetten. De meest gebruikte (bedrukte) promotionele artikelen zijn: pennen, aanstekers, mokken en bijvoorbeelde de elke jaar nieuwe biervilten. Relatiegeschenken worden ingezet om de naam van een bedrijf positief en blijvend in beeld te brengen. Bedrukte relatiegeschenken zijn zo een positief aandenken aan een bedrijf en een perfect marketing middel.

Succesvolle (bedrukte) relatiegeschenken / promotionele artikelen
Wie kent niet de oranje mutsjes van Uno en de woepie's van Albert Hein, voorbeelden van succesvolle (bedrukte) relatiegeschenken / promotionele artikelen welke laten zien hoe veel impact een geslaagde actie met een relatiegeschenk kan verlopen.

Actuele bedrukte relatiegeschenken

Elke jaar zijn er weer nieuwe hits in de relatiegeschenken wereld op dit moment zijn de digitale fotolijst, energie drink en usb sitck de meest populaire (bedrukte) relatiegeschenken.

Relatiegeschenken in uw regio
Elke regio kent zijn (bedrukte) relatiegeschenken en promotionele artikelen. Op deze pagina vind u een geselecteerd aantal aanbieders van deze relatiegeschenken. Deze kunnen u adviseren over de voor uw bedrijf meest passend relatiegeschenk.