Branche
kies een andere regio
Regio Almere
Regio Friesland
Regio Groningen
Regio Groningen
Regio Drenthe
Regio Drenthe
Regio Friesland
Regio Lelystad
Regio Zwolle
Regio Twente
Regio Gelderland
Regio Apeldoorn
Regio Gelderland
Regio Amersfoort
Regio Utrecht
Regio Utrecht
Regio Alkmaar
Regio Amsterdam
Regio Alkmaar
Regio Den Haag
Regio Rotterdam
Regio Rotterdam
Regio Zeeland
Regio Breda
Regio Breda
Regio Eindhoven
Regio Maastricht
Regio Maastricht

Van Heck Badkamers  

Van Heck badkamers biedt u een prachtig onderscheidend assortiment sanitair. Onze badkamers zijn er in allerlei vormen. Van klassiek tot modern, Engels, landhuisstijl, Mix, Design, gewoon teveel om op te noemen. Onze badkamers zijn onvergelijkbaar met alle anderen. Elke badkamer heeft een eigen gezicht en is ontworpen om elke consument haar eigen badkamer te laten kiezen. Vaak is de wasgelegenheid het belangrijkste van de badkamer. Van Heck heeft daarom een zeer eigentijdse badmeubelcollectie samengesteld. In allerlei stijlen en kleuren, zodat geen badmeubel hetzelfde is.

Kijk ook eens naar ons grote assortiment vrijstaande baden. Deze geven heel veel toegevoegde waarde aan de badkamer en maken de ruimte op slag verassend. Bovendien zijn ze ruimtebesparend en kunnen ze juist ook op een kleinere oppervlakte worden geplaatst.

Indien u meer informatie wenst kunt u onze gratis brochure opvragen. Hierin staan al onze badkamerproducten; meubels, toiletten, wastafels, kranen, baden, douches, handdoekradiatoren en accessoires. Van Heck badkamers…Verassend anders!